SEO en SEA, gemaakt voor zoekmachines.

SEO en SEA

Voor veel mensen zijn SEO, SEA en website optimalisatie termen die nogal vaag overkomen. Misschien dat je er ooit iets over gehoord of gelezen hebt, maar er verstand van hebben is weer heel iets anders. Je wilt eigenlijk helemaal niet bezig zijn met deze termen, maar bezig zijn met jouw business. En naast jouw business is het gewoon belangrijk dat jouw website hoog in Google staat. Voor die missie heb je Poort3, wij weten alles over SEO, SEA en website optimalisatie.

Een introductie

We weten dat je er eigenlijk niet mee bezig wilt zijn, maar we vertellen je wel graag wat wij doen. Bovenaan Google staan is geen gemakkelijk klus, maar niet onmogelijk. Om op een goede positie te staan in Google heb je te maken met verschillende factoren. Maar wat heb je aan een website of een webshop, als je geen bezoekers hebt? Het goed gevonden worden in de zoekmachines is daarom van groot belang.

SEO

Bij het vindbaar maken van jouw website of webshop is het belangrijk om te ontdekken op welke woorden en zoektermen je gevonden wilt worden. Welke termijnen en combinaties zijn voor jouw bedrijf belangrijk en op welke woorden zoeken mensen in de zoekmachines? Informatie die van groot belang is voor het correct optimaliseren van jouw website. Bij SEO houden wij ons bezig met al deze vragen en alle activiteiten die zorgen voor een hogere en betere score in de organische zoekresultaten.

Het proces van SEO

Door het proces van alle SEO-activiteiten goed te organiseren, zal uiteindelijk een hogere score in de zoekresultaten van een zoekmachine ontstaan. Het is van belang om te kijken naar je doelgroep en niet naar het aantal bezoekers. Tien relevantie bezoekers die bewust zoeken naar jouw producten of diensten zorgen uiteindelijk voor een beter resultaat dan honderd bezoekers die als passant op jouw website terechtkwamen.

SEA

SEA heeft alles te maken met zoekmachinemarketing en dat is ook meteen het grootste verschil met SEO. Bij SEO draait alles om het organisch verkrijgen van bezoekers en bij SEA draait het om de prominent aanwezige en betaalde plekken in de zoekmachines. Beide vormen hebben als raakvlakken dat we ons focussen op bepaalde zoektermen en op deze wijze alleen relevante bezoekers naar je website of webshop willen lokken.
Bij SEA passen we geen zaken aan op je website, het organische verkeer zal door het gebruik van zoekmachinemarketing niet toenemen. Je haalt met SEA relevante betaalde bezoekers naar je website aan de hand van plaatsingen in de zoekmachine.

Wil jij hoger scoren in de zoekmachines?

Wil je een beter resultaat voor jouw bedrijf in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google? Bij Poort3 bekijken we graag in een vrijblijvend adviesgesprek welke mogelijkheden passen bij jouw bedrijf. Neem voor een afspraak snel contact op via [email protected] of bel ons direct op +31 85 06 05 234.