Optimaal benutten wat je hebt.

Optimalisatie

Ben je al in het bezit van een website, een webshop of een andere applicatie en vallen de resultaten tegen? Dan is het verstandig om eens kritisch naar de optimalisatie van jouw website te gaan kijken.
Voor iedere website of webshop is het belangrijk om op een goede positie in de zoekresultaten te komen. Er zijn echter miljoenen websites en maar een paar goede plekken in de zoekmachine. Het is daarom belangrijk om geen optimalisatie punten te negeren en je website volledig geoptimaliseerd te hebben draaien. Een zoekmachine kijkt naar meer dan 250 verschillende factoren om te bepalen wat voor positie jouw website in de zoekresultaten krijgt.
Bij Poort3 hebben we ruime ervaring met het optimaliseren van websites en weten we precies wat er moet gebeuren voor een betere positie in de zoekresultaten.

Het begin

Het optimaliseren van jouw website of webshop begint met een goed gesprek. Want op welke woorden en woordencombinaties wil je gevonden worden in de zoekresultaten? Aan de hand van deze informatie gaan we aan de slag en maken we een websitescan. Bij Poort3 controleren we meer dan 250 punten van jouw website om tot en goede analyse te komen.
Naast het scannen van jouw website doen we ook een zoekwoordenonderzoek, het is tenslotte wel belangrijk dat mensen überhaupt zoeken op de door jou gekozen woorden.
Als wij alle analyses hebben afgerond is het tijd om te starten met optimaliseren en zorgen dat jouw website betere resultaten boekt in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Wil jij een goed geoptimaliseerde website?

Ben je het zat om achter de feiten aan te lopen en wil je gerichte bezoekers die passen bij jouw onderneming? Laat Poort3 je helpen, bel snel op +31 85 06 05 234 of stuur een mailtje naar [email protected].