Ontwikkeling, simpel gemaakt.

De ontwikkeling van je project

Als je een mooi idee hebt dan wil je dat deze uiteindelijk op de juiste manier zal worden uitgevoerd. Het internet en de huidige digitale ontwikkelingen bieden veel mogelijkheden voor ondernemers en consumenten. Wanneer iemand het bij Poort3 over ontwikkeling heeft praten wij automatisch over vooruitgang. Voor alle ideeën is een geschikt systeem te vinden dat aansluit bij de wensen van de eindgebruiker.
Bij Poort3 vinden we het belangrijk om niet alleen gebruik te maken van systemen die zorgen voor vooruitgang, maar ook voor systemen die voldoende potentie hebben voor de toekomst van het project. Je wilt tenslotte dat je met jouw project kunt blijven groeien en het gebruikte systeem meegroeit met jouw wensen en behoeftes. De systemen waar we bij Poort3 het meest gebruik van maken zijn Magento, WordPress en TYPO3. Passen deze systemen niet bij jouw project of je verwachte toekomstige ontwikkelingen? Dan kunnen we je ook helpen met maatwerksystemen.

Makkelijke instap, snel resultaat

WordPress

WordPress is een systeem dat zorgt voor een lage instap en een snel, maar zeker ook goed resultaat. Het content management systeem WordPress wordt gebruikt door meer dan 30% van de websites op het internet. Dit aandeel neemt nog elke dag toe en dat zegt iets over de kwaliteit van dit systeem. Onbewust kom je dagelijks op diverse websites terecht die allemaal gebouwd zijn met het WordPress content management systeem. En toch ben jij je hier niet altijd bewust van, want ondanks het veelvuldige gebruik van het systeem hoeven websites niet op elkaar te lijken.

Gebruikersgemak

Het WordPress systeem heeft miljoenen mogelijkheden om jouw website helemaal naar wens in te richten. De grootste reden voor het veelvuldige gebruik van het systeem is het enorme gebruikersgemak waar WordPress voor zorgt. Met een klein beetje uitleg is het voor iedereen mogelijk om zijn eigen website bij te houden. In het systeem is het mogelijk om nieuwe pagina’s aan te maken, nieuwe berichten te plaatsen of foto’s aan te passen of te plaatsen. Het systeem heeft te veel opties om allemaal te benoemen, maar wij bekijken graag met jou in een persoonlijk gesprek of het systeem aansluit op jouw project en wensen.

De perfecte match met WordPress

WooCommerce

Woocommerce is een aanvullende mogelijkheid op het WordPress content management systeem. De aanvullende module maakt het mogelijk om jouw webshop te bouwen en te beheren in de gebruiksvriendelijke en stabiele omgeving van WordPress. Woocommerce zorgt voor een perfecte match tussen een uitblinkende winkelervaring voor de klant en het fijne gebruikersgemak voor jou als beheerder.

Populariteit

De webwinkelsoftware Woocommerce is één van de populairste webwinkelsystemen op dit moment. Miljoenen webshops in de wereld maken gebruik van de mogelijkheden die het systeem te bieden heeft. Ook Woocommerce zorgt in combinatie met WordPress voor een fijne werkomgeving. Zonder tussenkomst van andere personen is het voor iedere gebruiker gemakkelijk om zijn webshop aan te passen en bestellingen te verwerken.

Een raamwerk voor maatwerk

LARAVEL

Laravel is voor veel mensen een stuk onbekender, maar is zeker een systeem dat het overwegen waard is. Het Laravel systeem is een systeem dat wij gebruiken als onderliggend systeem van een uniek idee. Vaak gebruiken we dit systeem voor klanten waarbij standaard net niet voldoet. Het Laravel systeem is erg flexibel en is daarom erg goed bruikbaar voor toegespitste applicaties of websites. Bij Laravel is het mogelijk om je website te koppelen aan externe systemen, databases en softwareprogramma’s. Met Laravel kan je alle kanten op met de ontwikkeling van jouw applicaties.

 

Voor winkels waar flexibliteit gewenst is

Magento

Magento is een erg populair webshopsysteem, maar vraagt meer uitleg dan andere systemen. Het systeem is geschikt voor winkels waar alles draait om flexibiliteit. De basis van dit systeem maakt het systeem geschikt voor bijna alle webshop ideeën en heeft een hoop mogelijkheden. Het systeem kan in tegenstelling tot andere webshopsystemen aan zeer veel soorten backoffice software worden gekoppeld en maakt het werken vanuit één omgeving hierdoor mogelijk. Een koppeling rechtstreeks aan jouw boekhoudprogramma is daardoor geen enkel probleem. Werken met Magento zorgt voor een effectieve en tijdbesparende manier van werken.

Samen wat moois maken?

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen maken? Maak snel een afspraak door ons te bellen op +31 85 06 05 234  of stuur een mailtje naar [email protected].