Betrouwbaar en snel.

Hosting

Hosting is één van de belangrijkste elementen van een goede website of applicatie. Het is belangrijk dat jouw website, webwinkel of andere applicatie altijd bereikbaar is. Niet alleen de bereikbaarheid maar ook de snelheid van jouw website speelt namelijk een grote rol in het aantal bezoekers en eventuele leads op jouw website.

De behoeftes van jouw bedrijf

Het is bij het kiezen van webhosting erg belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeftes van jouw bedrijf. Een website of webwinkel waar duizenden bezoekers gelijktijdig op aanwezig zijn, heeft andere behoeftes dan een website met tien bezoekers.

Prioriteit

Het gebruiken van de juiste webhostingsoplossingen is één van de belangrijkste zaken voor het voeren van een goede website of webshop. De bereikbaarheid van jouw website heeft namelijk niet alleen invloed op rechtstreekse bezoekers, maar ook op de positie dat jouw website te vinden is in zoekmachines. Veel zoekmachines bepalen tegenwoordig aan de hand van de laadsnelheid van een website, op welke positie deze in de resultaten staat.
Amazon heeft in het verleden een berekening gemaakt dat elke 100ms vertraging een omzet van 1% scheelt. Een tragere website kost dus erg veel geld en juist daarom vinden we het bij Poort3 erg belangrijk dat jouw website op een plek staat die voldoet aan alle eisen.

Meer dan snelheid

Een website of webshop hosten is meer dan je druk maken om snelheid. Je wilt tenslotte ook dat jouw website op een veilige locatie staat en dat je jouw bestanden niet zomaar verliest door een servercrash. Bij Poort3 passen we het totaalplaatje aan op basis van jouw behoeftes en onze kennis. Niet alleen op basis van ruimte of snelheden, maar ook op basis van bijvoorbeeld de gewenste en geadviseerde back-up frequentie.

Kies voor hosting die bij jou past

Wil jij je niet langer zorgen hoeven maken over de veiligheid, de snelheid en de bereikbaarheid van jouw webwinkel of website? Maak dan snel een afspraak bij Poort3, ons team staat om je vrijblijvend te adviseren op basis van jouw situatie. Maak snel een afspraak door ons te bellen op +31 85 06 05 234  of stuur een mailtje naar [email protected].