Werken bij Poort3

Samenwerken maakt je samen sterker. Je leert meer, je kan meer en samen bereik je meer. Precies om deze reden werken we graag samen. Meestal met partners, soms met stagiaires en hopelijk ook met jou. Denk jij dus een goede aanvulling te kunnen zijn en sta je open voor samenwerking? Neem dan eens contact op.

Ben jij een frontender of een PHP-expert met een oog voor vormgeving?

Super!

Dat horen we graag. Als jij denkt dat je wel wat afweet van wat een website laat werken en wat niet, als je sterk bent in HTML/CSS of juist meer een backender bent die technisch sterk is (maar wel ziet wat visueel correct is en wat niet), dan horen we graag van je.

Vanuit ons beleid om samen te werken, zal je, als blijkt dat we goed door een deur kunnen, aanschuiven bij techneuten, vormgevers en marketingmensen. Partners hebben namelijk ook regelmatig leuke klussen en we breiden graag gezamenlijk ons netwerk verder uit.

Mede omdat je (mogelijk) aan zal schuiven bij meerdere partners, heeft freelance op dit moment de voorkeur. Geen 9-tot-5 mentaliteit en niet verplicht op kantoor, wel gericht op resultaat.

Steekwoorden (leuk als je alles kent, maar waarschijnlijk zijn maar een paar van toepassing):
– HTML/CSS
– PHP
– (My)SQL
– WordPress
– Magento
– TYPO3

– Photoshop
– Google Analytics
– HubSpot

Hoe klinkt dat?

Top, dat klinkt als iets voor mij!